Bemutatkozunk a gyerekeknek

Ott leszünk a Digitális pedagógus és nemzedék konferencián

Megmutatjuk a „Kíváncsiak Klubját” a 2016. november 26-án megrendezésre kerülő Digitális pedagógus és nemzedék konferencia 2016 elnevezésű konferencián.

A konferencián a kiállítói szekcióban a Kíváncsiak Klubja programot mutatjuk be az érdeklődőknek.

Erre az alkalomra készítettünk egy kis kvízt, amit már a regisztrációnál megkapnak a résztvevők. Ha ezt helyesen kitöltik, s bedobják standunkon az urnába, értékes nyereményeket nyerhetnek! A nyertesek nevét Facebook oldalunkon tesszük közzé november 28-án.

Ezen kívül is érdemes ellátogatni hozzánk, mert a kiállítás ideje alatt kedvezményes áron kínáljuk Kíváncsiak Klubja 30 órás akkreditált képzésünket és tananyagcsomagunkat: 80.000 Ft-ból 25 százalék kedvezményt adunk annak, aki a konferencián vagy az azt követő egy hétben jelentkezik írásban a képzésre. További 5 % kedvezményt adunk annak, aki a konferencia hetét követő 1 héten belül kifizeti a képzés díjának felét. A képzést Budapesten tartjuk 2017. februárjában. A képzés tájékoztatóját és jelentkezési lapját itt találja.

A standunkon találkozhatnak kollegáinkkal, akik érdekes bemutatókkal, kísérletekkel várják az érdeklődőket. A helyszínen lévő számítógépeken pedig a játékokat is kipróbálhatják!

Idén a Digitális nemzedék konferenciasorozat (http://digitalisnemzedek.hu/) és a Digitális pedagógus konferenciasorozat (http://digitalispedagogus.hu/) is jubileumhoz évfordulóhoz érkezik, ezért rendezi meg együtt a két konferenciát az ELTE PPK, az Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesülete és a Tempus Közalapítvány.

A rendezvény lehetőséget teremt a párbeszédre a pedagógusok, oktatáskutatók, nevelésszociológusok, pszichológusok, szociális szakemberek, szülők és leendő tanárok között, melynek keretében nemcsak az általunk tanított és nevelt digitális generációra igaz jelenségeket azonosítják, de jó gyakorlatokkal és bemutatókkal is hozzájárulnak a modern pedagógiai szemlélet és módszertani kultúra előmozdításához.

Várunk mindenkit sok szeretettel!

A konferencia időpontja: 2016. november 26.
A konferencia helyszíne: ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar, 1075 Budapest, Kazinczy u. 23-27. földszint


A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
http://digitalispedagogus.hu/jelentkezes/

2016.11.16

Bugyulófalva Szociális Szövetkezet
H-1133 Budapest, Thurzó utca 5. D. ép. 2. em. 19.
Telefonszám: (06 30) 327-4548 www.bugyulo.hu